Tennberg

Tennberg rengøring er en dansk virksomhed beliggende i København, som tilbyder rengøring til private såvel som erhverv. Indenfor erhverv tilbyder Tennberg stort set alle former for rengøring, hvilket tæller alt lige fra rengøring af kontorer, klinikker og institutioner til trappevask, vinduespolering til rengøring efter håndværkere. Der er med andre ord stort set ikke den opgave, som de ikke kan løse.

Mange virksomheder er begyndt at tilbyde en masse supplerende services udover rengøringen. Sådan er Tennberg ikke, her arbejder de ud fra, at man skal gøre det man er bedst til, og det er at gøre rent. Det er således det de gør – og ikke så meget andet. Det betyder også, at de har mange tilfredse kunder. Faktisk har de mere end 250 faste kunder, hvilket naturligvis giver dem en vis størrelse. Samtidig er de ikke større, end at der altid er tid til den enkelte kunde og at have denne i centrum.

Når du bestiller rengøring hos Tennberg er det samtidig også et grønt valg. Alle de produkter de bruger i deres rengøring er så miljøvenlige som muligt. Uanset om det er danske eller udenlandske produkter, der bliver brugt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *