Sundeben.dk

Har du regelmæssige smerter og ømhed i benene? Rigtig mange danskere døjer i dag med lidelser som forringer deres dagligdag, og kan gøre at de er mindre funktionsdygtige til rigtig mange ting. Det kan bl.a. være lidelser som gigtsmerter, diabetes, dårligt blodomløb m.fl. Lider du af én af disse eller lignende, så skal du overveje at købe dig et par komprimeringsstøvler.

Sundeben.dk er forhandler af disse komprimeringsstøvler, og er én af de få forhandlere at disse. Men hvad kan disse komprimeringsstøvler, og hvordan kan de hjælpe dig?

Hvad er komprimeringsstøvler

Komprimeringsstøver, eller massagestøvler, er en teknologiskstøvle, som du kan påmontere på dine ben, og starte et komprimering-/massageprogram, som så vil massere dine ben. Udover støvlerne, er der også en medfølgende controller, hvorpå du kan starte og stoppe flere typer programmer.

Hvordan kan de hjælpe mig?

Døjer du med smerter i benene, har du sikkert allerede prøvet at gå til massør, og få en gennemgående massage, som også hjælper i en tid. Støvlerne fungerer faktisk på samme måde, du har bare din massør stående derhjemme. Støvlerne arbejder laver en gennemgående massage, som på denne måde giver den samme æltning og strækning af din muskler. Du kan derfor hurtigere komme dine smertende ben til undsætning, og give dem en afhjælpende massage med det samme, uden ventetid.

Kan man få en bevilling?

Hos Sundeben.dk kan du sagtens få bevilling til dine komprimeringsstøvler – og derfor få en ekstra hjælp, hvis du lider af en bestemt benlidelse. Hvilke lidelser der er berettiget en bevilling, kan du læse mere om på sundeben.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *