Stage Advokatfirma

Stage er et advokatfirma, som har nogle af landets dygtigste forsvarsadvokater. Stage er et firma, som tager dit forsvar seriøst. Hvis du bliver sigtet for en forbrydelse, så er det vigtigt, at du får den rette hjælp. Det kan nemlig påvirke dig resten af dit og din families liv. Det gælder uanset om det er en plet på straffeattesten eller flere år i fængsel. Derfor er det vigtigt, at du får en forsvarsadvokat hurtigst muligt, som har mulighed for at hjælpe dig i retssystemet.

Du kan få en beskikket advokat igennem retten. Du har dog ret til frit at vælge en forsvarsadvokat blandt alle landets advokater, så du er altså ikke tvunget til at beholde den forsvarer, som du har fået beskikket af retten.

Stage Advokatfirmas forsvarsadvokater har fortid i både Justitsministeriet og anklagemyndigheden, hvilket giver en klar fordel når dit forsvar skal tilrettelægges. Det betyder nemlig, at advokaterne kender tankegangen og arbejdsmetoderne hos politiet og anklagemyndigheden. Stage Advokatfirma er heller ej bange for at tage et opgør med politi og anklagemyndighed for at opnå det bedste forsvar for dig.

Stage Advokatfirma giver dig rådgivning hele vejen. Det inkluderer spørgsmål om, hvordan du bør forholde dig til skyldsspørgsmålet og hvorvidt du skal udtale dig i sagen eller ej. De kan også være til stede i lokalet, når du skal udtale dig til politiet, så din afhøring foregår som den skal. I de fleste tilfælde bør du ikke udtale dig til politiet før du har vendt sagen med din forsvarer. Derudover bør du i de fleste tilfælde heller ej underskrive din forklaring hos politiet.

Stage Advokatfirma har erfaring fra hundredvis af straffesager. Det er sager som vedrører drab, vold, voldtægt, røveri, afpresning, narko og økonomisk kriminalitet. Har du brug for en forsvarer? Eller vil du blot høre mere om Stage Advokatfirma? Så kan du læse mere her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *