Sol og Strand – Sommerhus udlejning i hele Danmark

Hvis sommerferien skal forgå i Danmark, og i skal finde et lækkert og dejligt sommerhus, hvor hele familien kan være – så er Sol og Strand den helt rigtige at lave sin søgning hos.

Sol og Strand udlejer sommerhuse i hele Danmark, og har flere tusinde attraktive sommerhus, som du kan vælge vidt imellem. Leder du efter et sommerhus er du derfor altid sikker på at finde et ledigt sommerhus i den periode, hvor du og familien gerne vil afsted.

Virksomheden Sol og Strand er 100% dansk ejet, og du kan derfor være sikker på at udlejningen af sommerhuse foregår efter danske forhold og lovgivning. Fonden der ejer Sol og Strand har desuden til formål at støtte lokale og velgørende organisationer, som I derfor bliver en stor del af, hvis i vælger at leje jeres sommerhus herigennem.

Sol og Strand har 21 lokalkontorer, så du aldrig er langt væk fra personale, når du f.eks. skal hente og bringe nøgler til det udlejet sommerhus, eller hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.

Hver gang du træder ind i et udlejet sommerhus igennem Sol og Strand, kan du være sikker på at der er gjort ordentlig rent hver gang, så du allerede ved førstehåndsindtrykket bliver godt tilfreds med det sommerhus som du har lejet.

Sol og Strand er kort sagt, alt det som man ønsker, ved et lejet sommerhus.

Hvis du gerne vil se Sol og Strands udvalg af sommerhuse, kan du blot klikke her – så kommer du direkte til deres hjemmeside.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *