Skiltex - Hjemmeside

Skiltex

Skiltex.dk er en dansk online shopping side, som tilbyder Danmarks største udvalg inde for skilte, displays og messeudstyr. Dette giver dig et stort og bredt udvalg af produkter, som gør at der er store chancer for at finde lige det du har brug for. Dette gælder uanset op du er tømreren, ejendomsmægleren, restaurant ejer, en virksomhed som ikke har en butik, men kun kontor. Alle typer af virksomheder ville kunne bruge enten skilte, displays eller messeudstyr. På Skiltexs online shop kan du også købe forskellige whiteboards, som kan bruges til kontoret.

Promovering

Alle deres produkter kan bruges til at promovere virksomheden i den fysiske verden. Dette kan gøres på mange forskellige måder og med Skiltexs store udvalg, kan du let vælge, på hvilken måde du vil promovere din virksomhed. Dette kan have stor betydning for det kundeflow, som du oplever i butikken. Hvis du reklamere for din virksomhed vil flere også kende til den.

Whiteboards

Med whiteboards kan virksomheden let lave en brainstorm, uddele opgaver, beskrive opgaver og holde overblik. Et whiteboard kan bruges til at præsentere noget, over for en mindre gruppe af medarbejder, på en let og overskuelig måde. De kan bruges til mange ting og er efterhånden svære at komme uden om.

Mange produkter og ubegrænset returret

Skiltex har siden 2009 leveret skilte til alle 98 kommuner i landet og har mere end 1400 produkter at vælge i mellem. Er din ordre på mere end 1000 kr. får du gratis levering. Der er ubegrænset returret, hvilket betyder, at du altid kan returnere din ordre, så længe den ikke har været brugt.