PandaCig

Hvis du hører til blandt de mange hunderede tusinde danskere, der har droppet de traditionelle cigaretter og er hoppet over på e-cigaretter, har du uden tvivl også for længst opdaget hvor mange muligheder, der findes når det kommer til at vælge smag til dine e-cigaretter.

Det er nemlig ikke som de almindelige cigaretter, der kan få med almindelig “smag” eller mentol. Der er langt flere muligheder for at tilføje smage til væskerne, så du kan dampe med smag af alt fra vanilje eller chokolade til fersken og jordbær.

PandaCig.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter og består udover en webshop og også af en fysisk butik i Vedbæk. PandaCig er blandt de absolut førende forhandlere af e-cigaretter og alt inden for tilbehør og væsker til dem.

Du skal lede meget længe, hvis du skal finde et større udvalg en her, og samtidig kan du være sikker på, at du finder dem til de absolut bedste priser. PandaCig har nemlig prisgaranti på deres produkter, hvilket betyder, at du hvis du finder en tilsvarende vare et andet sted, matcher de prisen.

Du kan selv vælge styrken af nikotin, eller du kan vælge dem, der er helt uden og derfor er mindre skadelige, end dem der indeholder mange miligram nikotin – valget er dit.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *