OutdoorDesign

Outdoor Design er en virksomhed, som primært sælger parkudstyr og byrumsinventar. Derfor er deres kunder både det offentlige samt erhverv. De har afsæt i skandinavisk design, kvalitet og funktionalitet. De afsætter primært by-, park- og gadeinventar til det offentlige rum. Du kan besøge deres hjemmeside her.

Virksomheden producerer produkterne i Danmark og holder priserne konkurrencedygtige. Det er nemt at handle når man vil, da der er online varebestilling 24 timer i døgnet. Alle produkterne er af høj kvalitet og vedligeholdelsesvenlige til gavn for både miljø og driftsøkonomi.

De har en bred vifte af produkter. De har nogle produkter, som stort set udelukkende kan bruges enten i det private erhverv eller det offentlige rum. Det er produkt såsom affaldsbeholdere, cykeloverdækninger, cykelstandere, cykelstativer, hundekroge, spærrebomme osv. Disse er svære at forestille sig hjemme ved en privatperson. Der er til gengæld også produkter, som også kan bruges af private. Det er produkter såsom bordbænkesæt, borde og bænke alene, planker osv.

Virksomheden er etableret tilbage i 2014 og har en intention om netop at levere høj kvalitet af møbler og udstyr til det danske marked. De designer og udvikler selv deres egen produktkollektion, dog med eksterne partnere ind imellem. Udover deres eget sortiment, så kan du også finde håndplukkede kvalitetsprodukter fra samarbejdspartnere på siden.

De er pt ikke Danmark største byrumsleverandører, så stiler efter af være den bedste leverandør af varer med høj kvalitet, design og funktionalitet til en konkurrencedygtig pris.

OutdoorDesign er et danskejet firma med domicil på Fyn.

De har seks forskellige produktserier. Disse produktserier er forskellige alt efter hvor enkelt, funktionelt og elegant det skal være. Uanset hvilken produktserie ens produkt er i, så er det lavet af de bedste materialer, flere træsorter, faconer og farver. Derfor kan man få lige netop det, som passer til det uderum, man ønsker. Produktseriene hedder Core, Plus, Pro, Classic, Premium og Eksklusive.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *