Optima Sport

Optima Sport er en virksomhed, som har specialiseret sig i og har sine egne kompressionsstøvler – også kaldet for recovery boots. Disse støvler er udviklet og designet til at mindske og forbedre kroppens restitution af benene. Du kender sikkert til, dagen efter en hård træning af ben, hvor du har rigtig tunge ben, og har sværere ved at komme fra A-B. Disse kompressionsstøvler afhjælper dette problem, og mindsker netop risikoen for ømhed i flere dage – efter din træning.

Støvlen fungerer sådan, at du tager støvlen på dine ben, og starter herefter kompressionen via den medfølgende digitale kontroller. Når du har valgt dit program der skal køres, vil støvlen begynde at komprimere luft, og på den måde give dine ben en masserende effekt. Denne ”behandling” hjælper med at ilte dit blodomløb til benene, og dermed giver musklerne de rette nærringstoffer, som de har brug for, for at restituere.

Lyder dette som et produkt du har brug for, så kan du tage et kig på recovery boots lige her, og blive meget klogere på, hvad støvlerne har af gavnlige fordele. Du finder på hjemmesiden, også guide til at finde den rigtige størrelse, samt hvordan man anvender produktet.

Som sagt er virksomheden Optima Sport, specialister inden for området, og har du spørgsmål omkring produktet eller måske videnskaben bag – så skal du ikke være bleg for at spørge. Skriv dit spørgsmål til kontakt@optimasport.dk, og få svar på dine spørgsmål.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *