OptikTeam

Elsker du at handle lokalt, uanset hvad du handler. Hos Optikteam, giver de dig muligheden for at kunne handle lokalt, når du køber dine briller eller kontaktlinser – igennem deres forretninger.

OptikTeam er en stor sammensværgelse af lokale små optikere, som sammen arbejder for at give deres kunder kvalitetsprodukter i hænderne – og samtidig tage den billigste pris for det. OptikTeam er derfor kommet for at gøre op med store internationale optiker kæder i Danmark.

OptikTeam er lige nu landsdækkende, med lokale samarbejdspartnere i hele Danmark, fra Gedser til Skagen. Der er over 150 lokale optiker forretninger, som samarbejder med OptikTeam, om at få endnu bedre priser på deres vare i butikken – hvilket også er lykkedes.

Selvom OptikTeam er en samlet enhed af lokale optikere herhjemme, så er OptikTeam faktisk en del af et endnu større samarbejde, i COA-C – hvilket er en sammenslutning af optikere for hele Norden. Samlet set er der mere end 300 lokale butikker, som i dag samarbejder og kan handle ind samlet – og dermed billigere.

På siden kan du indtaste dit postnummer, som du bor i, og finde den OptikTeam optiker som ligger nærmest din bopæl. På den måde kan du hurtigt finde ud af, hvor du kan handle dine briller, solbriller eller kontaktlinser lokalt.

Kunne du godt tænke dig at få inspiration eller blive oplyst omkring syntjek eller andet. Så kan du med fordel gå ind og læse de mange artikler, som allerede er udgivet på hjemmesiden.

Læs og find ud af endnu mere på selve OptikTeams hjemmeside, ved at klikke lige her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *