Only4Kids

Only4Kids er en online børnebutik, hvor du kan købe alt til dine børn. Only4Kids går meget op i at være der for dig som kunde, hvilket ses ved at de har daglig bemanding på deres chatfunktion. Her kan kunder spørge om alt fra produktinformation til leveringsbetingelser. Du kan også altid skrive til deres e-mail, hvor de garanterer et svar indenfor 24 timer i hverdagene. Dernæst har du selvfølgelig også mulighed for at kontakte dem per telefon, hvor de sidder klar i hverdagene mellem 12 og 16.

På Only4Kids kan du frit bestille uden at skulle betale for fragt. Det er uanset, hvor stort et beløb du køber for. Derudover er der 1 til 2 dages levering. Når der ikke er fragt, så betyder det ikke, at der er andre skjulte gebyrer. Det er nemlig gratis at betale med alle danske kort. Du betaler altså udelukkende for dine varer.

Prisen på dine varer er hele tiden så lav som mulig. Only4Kids har et tæt samarbejde med deres leverandører og så snart de får et tilbud, så kommer besparelsen videre til dig som kunde.

Only4Kids har masser af produkter, som ligger op til leg udenfor. Det er sundt at lege ude i den friske luft, men det skal også være sjovt imens. Derfor kan du både købe basketball kurve, billige trampoliner til haven, sandkasser osv. Derudover kan du også købe både elbiler og børnecykler til dine børn.

Elbiler er blevet virkelig populært i Danmark indenfor de seneste år. På Only4Kids har de et af Danmarks største udvalg i både 6V og 12V elbiler til børn.

Lige Only4Kids har et stort udvalg af produkter, som kan bruges udenfor, så har de også et kæmpe udvalg af produkter, som skal bruges indendørs. De har blandt andet det største udvalg af spilleborde til børneværelset, som inkluderer airhockey, pool, fodboldspil eller multi spilleborde, hvor man kan skifte imellem forskellige spil. Du kan besøge Only4Kids her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *