Oluf Bagers Gård

Oluf Bagers Gård er en restaurant i Odense, som går op i kvalitet, god smag og nærvær. Der er hyggelige omgivelser, hvor du som gæst kan læne dig tilbage og slappe af. Alt imens du befinder dig i hjertet af Odense og kun få meter fra byens pulserende liv.

Du går igennem den gamle port fra Nørregade, hvor der er et våbenskjold på overbjælken med initialerne OB. Her kommer du ind på den stenbelagte gårdsplads, hvor du nærmest træder ind i en tidslomme, hvor hverdagens stress og jag bliver glemt for en stund. Der er altså en helt speciel og unik stemning allerede inden I kommer ind i restauranten.

Når du kommer ind i restauranten, bliver du mødt med en eksperimenterende tilgang til gode danske køkkentraditioner. Oluf Bagers Gård byder desuden på et helt unikt frokost- og aftenskoncept.

Aftenskonceptet består af 9 lækre retter på tre serveringer. Retterne kommer ind til dig på små fade og skåle, hvor du selv kan vælge og smage i dit eget tempo. Du vil opdage, at der er tænkt over de udvalgte råvarer og kredset for smagen samt det visuelle udtryk.

Til frokost kan du vælge imellem flere forskellige udvalgte stykke smørrebrød. Dette er smørrebrød med et moderne tvist, som består af simple sammensætninger, som består af råvarer af høj kvalitet, så du får et vellykket og smagfuldt stykke smørrebrød. Der findes både kolde og lune stykker. Oluf Bagers Gård er ikke blot den bedste smørrebrødsrestaurant i Odense, du kan også få leveret smørrebrød fra dem ud til dig.

Oluf Bagers Gård er ikke blot en restaurant i Odense. Du kan nemlig også holde din næste fest hos dem. Det gælder uanset om det er barnedåb, konfirmation, fødselsdag, julefrokost eller noget helt andet. De hjælper gerne med pynt, blomster og selvfølgelig mad og vin. Du kan læse mere om Oluf Bagers Gård her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *