OBH-Gruppen

Søger du efter rådgivning inden for bygnings- og ingeniørarbejde, så er virksomheden OBH-Gruppen, den helt rigtige virksomhed at gå til.

OBH-Gruppen er en større virksomhed, som har afdelinger flere steder i Danmark, og kan derfor tilbyde en landsdækkende ingeniørrådgivning til jeres projekt. Virksomheden består af rådgivere inden for flere forskellige ingeniørområder lige fra byggeri til energi. Rådgiverne er derfor eksperter i både at finde løsninger i bygningens fejl og mangler, hvordan energiforbruget kan optimeres ift. energimærkning – og meget mere inden for området.

Virksomheden er stiftet tilbage i 1965, hvor ingeniør Ove Brandt Hansen fra Ringe på Fyn startede dette rådgivende ingeniørfirma. Visionen dengang var at skabe en virksomhed, som var fyldt med stærke faglige kompetencer, og rådgivning inden for byggeri m.m. – hvilket men må sige at virksomheden har opnået. OBH-Gruppen har stadig hovedsæde på Fyn, som sagt er virksomheden landsdækkende, og du kan derfor finde bygninger i hele landet, med OBH-Gruppens navn på.

Uanset hvilket ingeniørarbejde du skal have rådgivning om af OBH-Gruppen, så kan du altid være sikker på at modtage gode råd ud fra medarbejderes mange års ekspertise, så det færdige resultat også er det bedste resultat.

Du kan altid få fat på OBH-gruppen ved at skrive til mail adressen obh@obh-gruppen.dk – eller ringe op på tlf. 7021 7240. Så få du hurtigt fat i en medarbejder, som kan sende en ekspert til netop din opgave.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *