NyTandlaege.dk

Der findes mange tandlæger i Danmark. Desværre bliver tandlægeregningen ikke betalt over vores skat, og derfor kan det være en god idé at bruge lidt tid på at finde den billigste tandlæge i dit nærområde.

Det kan dog i mange tilfælde minde om at skulle finde en nål i en høstak, og det er her, NyTandlaege.dk kommer ind i billedet. Her har du nemlig mulighed for at indtaste de krav, du har til din tandlæge, hvorefter du bliver præsenteret for de mest relevante tandlæger.

Du kan også vælge, at du er villig til at køre langt for at få din behandling til en billigere pris. De fleste tandlæger er dyrere i København, så hvis du er villig til at køre lidt længere, vil du kunne spare mange penge. Du har dermed også mulighed for at finde en tandlæge, der ikke er lige i dit nabolag.

Skab et Let overblik over tandlæger

På siden er det nemt at danne sig et overblik over de tandlæger, der er i dit nærområde – eller længere væk, hvis du er interesseret i at køre lidt for at få en billigere pris.

Kør musen over et kort, når du har foretaget din søgning, og så kan du se, hvor de forskellige tandlæger er henne. Hvis du har brug for at præcisere din søgning endnu mere, så kan du ændre på de parametre, du har indtastet, således at der eksempelvis ikke er lige så lang afstand. Det gør det altså nemmere end nogensinde før at finde en ny tandlæge.

Husk at tjekke, hvornår du sidst var hos tandlægen

Selvom det ikke er det, siden handler om, så er det en god idé, hvis du tjekker, hvornår du sidst var ved tandlægen. Hvis det er under et år siden, så har du nemlig mulighed for at få tilskud fra det offentlige. Det afhænger dog også af, hvilken patientgruppe, du tilhører. Så kan du spare penge på regningen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *