Nordfjeld

Leder du og familien efter en ny og lækker seng til værelserne, så i kan ligge behageligt hver nat – og få den søvn som i alle behøver i hverdagen. Nordfjeld er mange familiers foretrukne sengeforhandler, både online og offline. Her har alle i landet mulighed for at købe en seng, og altid få en seng i super god kvalitet – hjem til værelserne.

Sengeforhandleren Nordfjeld har deres fysiske butik i Odense, hvor i kan komme og prøve de mange udstillingssenge – og nemt kan vælge præcis den seng, som i synes er den helt rigtige. Selvom butikken ikke er inden for rækkevidde for alle i landet, så skal resten af Danmarks befolkning naturligvis ikke snydes for en seng i samme kvalitet. Derfor finder du også det samme udvalg på webshoppen, og med de samme betingelser.

Nordfjeld kan levere senge til hele Danmark, og du behøver derfor ikke at bevæge længere hen, end til din computer – og finde din næste seng. Der er gratis fragt på Nordfjeld ved køb af mindst 750 kr.

Hos Nordfjeld finder i de bedste tilbud på jeres næste senge i hjemmet, hvad end om det er i sove- eller børneværelset. Du finder en hver type seng, og altid fra de bedste brands i verden. Du finder naturligvis også gode danske brands som Jensen senge, som giver helt fantastiske nætter – hver nat.

Alle senge kommer fra anerkendte brands, og derfor er alle senge hos Nordfjeld også i den bedste kvalitet, har en super komfort, og er utrolig holdbare.

Hop ind på hjemmesiden, eller giv dem et besøg i den fysiske butik – og find den næste seng til jeres hjem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *