Naturebaby

Hvis du går op i sundhed, og ikke mindst går op i dit barns sundhed, så er der en god sandsynlighed for, at du allerede kender Naturebaby.dk, og ellers er det på høje tide. For det er her du kun finder gode ting til dig og dit barn eller dine børn.

Naturebaby er landets førende forhandlere af økologiske og bæredygtige produkter til mor og barn. På Naturebaby finder du et bredt sortiment af alle de mest kendte og bedste mærker som eksempelvis Petit Crabe, Klean Kanteen, Konge’s Sløjd, Hevea Baby, Natursutten, Disana, Imse Vimse, Sophie Giraf og mange andre.

I dagligdagen bliver vi omgivet af en masse skadelige giftstoffer og kemikalier. Disse er skadelige og mange af dem er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Dette slipper du får, hvis du vælger produkter der er lavet uden, og hos Naturebaby.dk finder du kun produkter, hvor indholdet er som det skal være. Det betyder, at du kan være sikker på, at der ikke er proppet skadelige kemikalier ind i hverken tøjet, legetøjet, vandflaskerne, babynest’en, eller hvad du ellers måtte være på udkig efter.

På hjemmesiden kan du også finde en masse gode instruktionsvideoer til hvordan du bruger flere af de forskellige produkter, eller bare har brug for lidt gode tips.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *