Mobil.nu

Er du vild med gadgets, tech og ikke mindst smartphones og tablets, så er Mobil.nu hjemmesiden, du bare ikke kan komme uden om. Det er en hjemmeside, som er en del af virksomheden Mobilselskabet Aps, der driver en længere række hjemmesider og prissammenligningssider inden for telefoni.

En af hovedmændene bag siden på det redaktionelle plan er Steen Jørgensen, der er en af landets absolut førende på området, og som har den mest ekspertise og derfor også er en af dem, det virkelig er værd at lytte til, når man skal have ny viden.

Udover en lang række nyheder fra ind og udland omkring telefoni og lignende, så finder man også  Test af headsets, høretelefoner og hovedtelefoner og meget andet. Inden man køber et produkt, er der mange, der læser anmeldelser og test af det pågældende produkt, inden man beslutter sig, og dette er altså også muligt på hjemmesiden.

Du finder sektioner om stort set alt på siden, så uanset om du kommer for at læse om Android, Apple, smartwatches eller noget helt fjerde, så finder du let frem til det, og der er til masser af timers fordybelse i de mange artikler der går langt over 10 år tilbage i tiden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *