Miranova

Sidder du med frie likvider og er du villig til at investere dine penge, så burde du kende til den uvildige formueforvalter Miranova. For rigtige mange danskere, som investerer deres penge hos de mere klassiske investeringsforeninger kan se deres fortjeneste forsvinde i skjulte gebyrer og renter.

Det gør Miranova op med, for de mener ikke, at det kan være fair, at banker og pensionsselskaber skal have bugnende kontoer på baggrund af din personlige fortjeneste. Miranova tilbyder derfor formuepleje, som er skræddersyet efter dine behov – og det finder man sjældent ved pensionsselskaber og banken. Samtidig så leverer Miranova oprigtig rådgivning og ikke salgstaler, som man gør i banken. Man må ikke glemme af banker og pensionsselskabers “rådgivere” i virkeligheden er sælgere. De har egne produkter, som de er interesserede i at sælge – og det ødelægger et rådgivningsforløb, for ofte får man ikke det bedste, for en selv. Det gør du ved Miranova.

Miranova har stor succes med at investere i ETF’er og har finantilsynets tilladelse til at pleje porteføljer. Forskellen her er uvildigheden. For Miranova tager ikke imod provision, og kan derved agere frit og henvise frit til den rette samarbejdspartner for dig. For Miranova er kerneforretningen at give dig den bedste, den mest ærlige og den mest kompetente formuepleje, og det er din sikkerhed for et godt investeringsforløb.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *