Livingshop.dk

Livingshop.dk sælger designervarer på nettet. Du kan finde alt til den eksklusive boligindretning — og det gælder, uanset om du er på udkig efter belysning, dekoration, tekstiler, designmøbler, interiør, delikatesser og meget andet.

Virksomheden har mange års erfaring inden for boligindretning, hvilket gør, at du er sikker på, at dem, du taler med, ved, hvad der rører sig, når det handler om ting til boligen.

Hos Livingshop.dk er det vigtigt, at kvalitet, komfort, tidløshed og holdbarhed går op i en højere enhed — og derfor finder du heller ikke ét sted, hvor der gås med kompromis med dette.

Når du klikker dig ind på webshoppen, vil du blive mødt af et stort udvalg af både boliginteriør, brugskunst og designermøbler, som vil klæde din bolig. Hvert enkelt produkt er nemlig udvalgt nøje.

Samtidig finder du også en lang række produkter fra nogle af de mest prominente navne både fra Danmark og udlandet — blandt andre House Doctor, Muuto, By Lassen, Ferm Living og HAY. Allesammen skønne mærker, som du sikkert kender til.

Du finder dog også mindre, upcoming brands, som du måske ikke kender i forvejen, men med garanti vil holde af. Der bliver desuden løbende tilføjet yderligere produkter og brands til produktporteføljet, så du altid er sikret et sortiment, der er up to date med tidens tendenser — også selvom konceptet er, at sortimentet skal være så tidsløst som muligt.

Det er altså ikke på Livingshop.dk, du skal klikke dig ind, hvis du vil købe et billigt møbel, der er oppe i tiden, men som ikke er på mode længere om et par år. Det handler om det tidsløse design, frem for det, der definerer tiden som den er lige nu.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *