Legalisering.dk

Skal du bruge hjælp til at få oversat og legaliseret et eller flere juridiske eller offentlige papirer, så hjælper virksomheden Legalisering.dk dig gerne.

Legalisering.dk er specialister inden for at lave juridiske og kommercielle tekster, som er udstedt af det offentlige – både for erhvervs og private kunder. Disse dokumenter kan være udsted i Danmark, og skal bruges i udlandet – men det gælder også den anden vej. Så har du nogle offentlige papirer, som skal oversættes og legaliseres til dansk, kan du også få dem lavet hos Legalisering.dk

Hvis du er i tvivl om, hvad virksomheden kan oversætte og legalisere, så er det oftest testamenter, fødsels- og dåbsattester, adoptionsbevillinger eller lign. Du kan se de dokumenter som virksomheden oversætter inden på hjemmesiden, og finder du ikke den type dokument som du skal have oversat – så kontakt endelig Legalisering.dk alligevel. Så vil de fortælle om de har mulighed for at hjælpe dig, eller ej.

Legalisering.dk oversætter til næsten alle sprog i hele verden, hvilket kun kan lade sig gøre med det enorme store oversættelsesteam – som Legalisering.dk er i besiddelse af. I alt har virksomheden 150 faste oversættere fra Danmark, som alle kan oversætte til et eller flere sprog. Desuden har virksomheden et netværk, som dækker over 500 autoriserede oversættere fra udlandet.

Kontakt Legalisering.dk i dag med din forespørgsel, og få legaliseret de dokumenter, som du skal have lavet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *