Kondomland

Kondomland er en online butik, hvor du finder Danmarks nok største udvalg af kondomer – i alle størrelser og alle typer. Der findes et hav af mærker, og priser – og Webshoppen har alt til en hver smag. Du kender sikkert til kondomer med riller, knopper, og med smag – men har du hørt om de kondomer som indeholder bedøvende creme? Disse kondomer forlænger samlejet, og afhjælper dermed at få for tidlig udløsning.

Du kan altså indkøbe kondomer ind efter hvordan du kan lide at have samleje. Kan du lide et skønt og længere varende samleje, eller er du mere til det vilde og sjove samleje.

Udover kondomer, kan du på Kondomland også bestille en bred vifte af sexlejetøj, gode graviditetsteste, glidecremer m.m.

Alle bestillinger fra Kondomland er diskret indpakket, uden at eventuelle mellemled, for at se, hvor du får denne pakke sendt fra. Desuden bliver dine bestilte vare altid sendt hurtigt, efter bestilling. Virksomheden vil behandle og afsende din pakke samme dag, hvis du laver din bestilling inden kl 16:30.

Som en kæmpe tak for din ordre, så får du ved hver ordre til sendt 12 ekstra pakker kondomer med – så du ikke løber tør lige med det samme.

Kondomland er din vej til at kunne dyrke god, men også sikker sex. Find dine foretrukne kondomer lige her.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *