Kirstens dyrebutik

Kirstens dyrebutik er en online virksomhed, hvor ikke bare hunde og katteejere, kan finde diverse udstyr og foder – til deres husdyr. Hos Kirstens Dyrebutik, vil man gerne værne om endnu flere husdyr ejere, og give dem mulighed for at købe deres udstyr og foder – en til rigtig god pris. Du finder derfor også vare som egner sig til både fugle, fisk, gnavere og mange andre typer husdyr. Udvalget et stor og varieret hos Kirstens Dyrebutik, og de har en hver kategori – til en hver form for husdyr.

Stort fokus på hundetegn

Som Kirstens Dyrebutik også skriver på sin hjemmeside, så er det i Danmark lovpligtigt at alle hunde bærer et hundetegn, hvis de er mere end 8 uger gamle. Dette hundetegn skal være graveret med ejerens navn, adresse og tlf. nummer.

Hos Kirstens Dyrebutik, kan du købe hundetegn, og desuden få dem graveret med de oplysninger som du skal have på. Det er nemt og enkelt at vælge de oplysninger som du gerne vil have stående, når du er i gang med at bestille dit hundetegn, netop her.

Former og farver, kan du frit vælge imellem, og du kan få graveret både på for og bagsiden af dit stykke messing.

Køb dine gaver hos Kirstens Dyrebutik

Udover de generelle udstyrer til husdyr, så kan du hos Kirstens Dyrebutik, også købe diverse gaveidéer, som er gaver i vidt og bred – med husdyr i fokus. Du finder alt, lige fra små søde julekugler, til en praktisk madkasse. Disse gaver er de perfekte, til den person som holder rigtig meget af husdyr.

Hos Kirsten Dyrebutik får du altid hurtig levering, og dine vare sendes samme dag – såfremt der bestilles inden kl. 15 i hverdagene.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *