IA Sprog

IA Sprog har en lang historie bage sig. Det begyndte tilbage i 1970’erne da de første tyrkiske immigranter kom til Danmark. De såkaldte gæstearbejdere var her for at tjene penge så de arbejdede mange timer og havde ikke tid til at gå i skole. Derfor blev IA, Indvandrernes Aftenskole, stiftet.

Siden da, har IA Sprog lagt lokaler til et utal af undervisninger og har dermed været med til at integrere borgere via det danske sprog. Men IA Sprog er mere end det. Her finder du, ud over den generelle danskundervisning også muligheden for at læse FVU-delen. FVU dækker over Forberedende Voksenundervisning. Det drejer sig om opkvalificering i FVU dansk, FVU engelsk, FVU matematik og FVU IT for voksne, som allerede kan noget dansk. Denne del kaldes også for gratis FVU. Men det er vigtigt at understrege, at der ikke er tale om gratis danskundervisning. Man skal nemlig kunne noget dansk i forvejen for at blive optaget på FVU. På FVU bliver man meget dygtigere til at læse og skrive dansk.

IA Sprog holder til i København, på Hejrevej 26 i 2400 København NV og kan kontaktes på telefon +45 38 88 32 33 eller mail info@iasprog.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *