HSDK

HSDK er en virksomhed, som grundlæggende hjælper kunder, med en professionel rydning af dødsbo samt konkursbo i hovedstaden.

HSDK står for Hovedstaden dødsbo og konkurs, og virksomheden har i mere end 10 år, hjulpet en lange rækker personer samt virksomheder – med at få tømt enten huse, lejligheder eller større forretningsområder. Som HSDK selv siger – så hjælper de deres kunder, med at spare tid, penge og besvær.

Som sagt, opererer HSDK generelt i hovedstadsområdet. Men som årene er skredet frem, er virksomheden også begyndt at se en interesse fra personer og virksomheder fra det øvrige Sjælland. Derfor siger HSDK også nu, at de arbejder på hele Sjælland.

Få rengjort dødsboet

Udover at rydde det bo, som du måtte have hjælp til, så tilbyder HSDK også rengøring af dødsboet, så du slipper for at røre en finger. Alt efter hændelsen, kan et dødsbo være rigtig snavset, og indeholde skidt og snavs, som ikke er til at komme af med. Virksomheden bruger de helt rigtige rengøringsmidler, som sørger for at selv den værste plet – forsvinder fra overfladen.

Fungerer også som flyttemænd

For det ikke skal være løgn, så hjælper HSDK og gerne dig, hvis du står og skal have til at få flyttet dit inventar, fra en adresse til en anden. Virksomheden står tid til rådighed, og kan altid have mere end 15 flytte kasser ad gangen.

Står du og mangler en lift?

Hovedstaden er et områder, hvor bygningerne har vokset sig store, og det kan derfor ske – at man en dag har brug for en lift. HSDK lejer gerne en lift ud til dig, så du kan nå det, som du gerne vil nå – i netop din ejendom.

Udover services ydelser, så har HSDK også sat sin interesse på en række gode tiltag. Det er nemlig en virksomhed, som går op i miljøet, og hjælper desuden også socialt udsatte mennesker. Ved at donere inventar, tøj og meget andet, fra døds eller konkursbo.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *