Grunk Event — Sommerfester m.m.

Grunk Event er et dansk eventbureau, der arrangerer firmaarrangementer for virksomheder af alle størrelser og typer. Der arrangeres blandt andet store heldagsarrangementer som sommerfester med livemusik, julefrokoster med overnatning og meget, meget mere. Det kan du læse mere om her.

Derfor har Grunk Event også positioneret sig selv som værende Danmarks ‘go to’-bureau, når store virksomheder som Carlsberg, Nette, Maersk, Redbull m.m. skal afholde større arrangementer.

Virksomhedens blev stiftet af Morten Grunk i 2010. Grunk har arbejdet med at arrangere events og festivaler siden 1990, og alle årene har han enten været selvstændig eller partner i en virksomhed.

Firmaets mantra er — og har altid været — at et event af høj kvalitet ikke skal koste en bondegård, og priserne skal være gennemskuelige. Det er nødvendigt, hvis de deltagende skal have en god oplevelse, når de deltager i disse arrangementer.

Derfor kan du heller ikke forvente, at du bliver udsat for kolde fabrikshaller, halvkold diner transportable og dårlige adgangsforhold, når du vælger at afholde din julefrokost med Grunk Event.

Arrangementerne afholde på gode hoteller med central beliggenhed. Faktisk har alle hoteller (selvfølgelig med enkelte undtagelser) minimum 4 eller 5 stjerner.

Du kan forvente lokal mad i verdensklasse, smukke og veldekorerede lokaler, og sidst, men ikke mindst, uddannet personale, som sikrer dig en aften (eller dag) du sent vil glemme.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *