Flow Studio

Er du på jagt efter et designstudie som kan lave 3D-visualiseringer af den bygning som du/i gerne vil have bygget. Idéer kan man have nok af, det svære er at få det pitchet for direktører eller investorer, hvis man ikke har nogle konkrete designs eller illustrationer på det der skal bygges. Hvorfor Flowstudio er det helt rigtige valg.

Flow Studio er et designstudie, som har specialiseret sig i at designe 3D-visualiseringer af alt fra store bygninger, og det mindste inventar i en bolig. Flow Studio er kort sagt dem, som gør jeres drømme visuelle, og hjælper jer med at få jeres ide om en ny bygning, gjort til virkelighed.

Personerne bag Flow Studio har flere år erfaring med 3D-visualisering, og har en lang portfolio af forskellige visualiseringer – lige fra rækkehuse til store etageejendomme. Vil i se hele portfolioen, kan i gå ind og se denne på deres hjemmeside lige her.

Udover at visualisere bygninger og deres udenom liggende arealer, giver de jer også gerne en rundtur inde i bygningen, hvis dette har jeres interesse. Flow Studio designer nemlig også inventarer, og laver glædeligt en bygning, som er fuldt ud indrettet med de ønskede rum, og også som møbleret. På den måde kan i allerede fra visualiseringerne af, denne jer et indtryk af, hvordan er der at være i bygningens rum.

Så står du for at pitche en ny bygning for koncernen eller lignende, så tag fat i Flow Studio, og få lavet jer en virkelighedstro visualisering af det som i netop har i tankerne om bygningen. Så vil jeres pitch helt sikkert gå efter hensigten.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *