Fitness Nord

Fitness Nord er et online Fitness marketplace, og har nok Danmarks største udvalg af fitness produkter i alle tænkelige former.

På Fitness Nords hjemmeside, finde du naturligvis de gængse fitness produkter, som en hver fitness bruger kender til. Her kan der naturligvis nævnes produkter som proteinpulver, proteinbarer, kreatin osv. Det er som mange ved, naturligvis produkter, som hjælper med at øge indholdet af protein i kroppen, så man hurtigere kan fylde de manglende proteindepoter op, efter man har været oppe og træne. Men fitness Nord har selvfølgelig meget mere end det.

Få dine vitaminer herigennem

Via Fitness Nord, kan du også finde lige den vitamintype som du gerne vil have som kosttilskud til din dagligdag. Vitaminer er gode og vigtige næringsstoffer som kroppen har brug for, bl.a. for at holde immunsystemet og meget andet fungerende.

Erstat en række dagligvarer

Fitness Nord gør det muligt for dig, at erstattet en lang række dagligvarer, som i daglig tale er usunde, men er gjort mindre usunde hos Fitness Nord. Du finder derfor dagligvarer produkter som peanutbutter, Nutella, mayonnaise, dressinger og meget andet i deres store udvalg. Så kan du nemt udskifte dine favorit dagligvarer, med et mindre usundt produkt.

Mindre usunde snacks

Også dine snacks kan du få, i en mindre usund version, så du stadig kan snacke lidt, uden at få alt for meget dårlig samvittighed. Du kan derfor finde alt fra protein chips, til sukkerfrit slik i varekataloget.

 

Du kan se hele deres udvalg på deres webshop lige her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *