Event Republic

De fleste større virksomheder afholder jævnligt events af den ene eller anden slags. Det kan være alt fra pressemøder til julefrokoster til konferencer eller noget helt fjerde. Det er samtidig de færreste der har en event afdeling eller en intern ressource, der kan tage sig af dette, og derfor hyrer de typisk event bureauer, til at stå for det grove arbejde.

Event Republic er et af disse event bureauer, og har stået for nogle meget opsigtsvækkende begivenheder på dansk jord. Det var blandt andet dem der stod for planlægningen, da Ruslands præsident Vladimir Putin var på besøg, og der var også dem der klarede praktikken da Virgin grundlæggeren Richard Branson var i København.

Meget tyder på, at oplevelsesøkonomi bliver større og større i de kommende år, ikke mindst i firmaer der skiller sig ud, og hvor gerne vil gøre lidt ekstra for de ansatte og derfor sørger for at give dem oplevelser i stedet for kontante belønninger. Virksomheder som Event Republic tegner derfor også til at gå en meget lys fremtid i møde i de kommende år, hvor der skal investeres i ting der husket.

Event Republic hjælper alle typer af virksomheder, men det er primært dem af den større slags, der har mest glæde af ekspertisen og erfaringen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *