elbekvejrup

Elbek & Vejrup – værdi gennem IT

Elbek & Vejrup er specialister i rådgivning af IT systemer. Det er netop specialister ved Elbek & Vejrup som guider dig til at vælge det korrekte IT setup. På den måde sikre du har overblikket i dit firma.

Elbek & Vejrup som din samarbejdspartner

Er du på udkig i relateret ERP programmer, så som Dynamics nav eller Navision, så handler det om at have den rigtige sparringspartner. Det kan hurtigt blive en stor investering at skifte til et nyt ERP, da der er tale om omfattende systemer, er det ofte svært at sadle om, når først den forkerte beslutning er truffet. Hos Elbek & Vejrup rådgiver man om effektive ERP-løsninger og at man hele vejen igennem har en medspiller ved sin side.

Er du u tvivl om hvad er ERP – læs med her

Enterprise Ressource Planning er ordene der dækker over ERP. I bund og grund handler det om styring af virksomhedens aktiver. Styring i en virksomhed kan dække over en lang række elementer, og arbejdet med ERP kan relatere til alle aspekter af forretningen. Styring af virksomhedens indkøb, styring af virksomhedens økonomi, til styring af daglig lagerstyring og produktion. Det er netop her et ERP kommer ind i billedet. For ERP hjælper dig til at få kontrol og sætte aktiviteterne i system. Derfor kaldes ERP også ofte for ERP-system. Hele ideen med at arbejde med ERP er at du gennem styring og kontrol af systemerne kan skabe bedre økonomi i virksomheden. Du har ligeledes nemmere ved at danne dig et helheds indtryk af virksomheden, da alle aktiviseret er samlet i et og samme system. Investeringen i ERP er ofte omfattende, men afkastet ses ofte i optimerede arbejdsgange, mere effektiv ledelse og styring, skarpere afrapportering og et hurtigere overblik at agere ud fra. Elbek & Vejrup har du udarbejdet en omfattende gennemgang af hvad deres produkt indeholder, som du kan læse mere om på deres hjemmeside.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *