Diction

Diction

Diction er et danskejet tekstbureau, der ikke er helt som de andre tekstbureauer, som findes i Danmark. Hos Diction går medarbejderne højt op i, at du som kunde er i de bedste hænder hele vejen igennem jeres samarbejde. Når du første gang tager kontakt med en forhåbning om at få produceret eller tilrettet en tekst, så får du en kyndig rådgivning fra en af de dygtige ansatte og I forventningsafstemmer sammen for at finde den bedste løsning til dig. I stedet for blot at prakke dig et eller andet på, så får du en uvildig rådgivning, der sikrer dig det bedste resultat.

Professionel oversættelse

De fleste kender til Google Translate, som kan være en stor hjælp, hvis man lige har ordet på tungen, men ikke kan komme frem til det helt korrekte uden en lille hjælp. Til større tekster vil der i langt de fleste tilfælde være fejl at spore, så her vil en professionel oversætter altid være at foretrække. Når du skal have oversat en tekst, er det vigtigt, at vedkommende har en god forståelse for begge sprog – langt det bedste er, hvis oversætterens modersmål er lig med den ønskede oversættelse, der behøves. Hos Diction er du garanteret modermålsoversættere, så du får leveret et professionelt udført stykke arbejde hver gang. Se en liste med alle mulige sprog på deres hjemmeside.

Betal hurtigt som privatkunde

Langt størstedelen af kunderne hos virksomheden er fra erhvervslivet, men som privatperson er det naturligvis også muligt at lave en aftale. I stedet for at modtage en faktura har Diction gjort det smart. Hos dem kan du nemlig betale med dit betalingskort eller med MobilePay, så du slipper for at logge ind i din netbank. I virkeligheden er langt nemmere og hurtigere for begge parter.

På deres hjemmeside kan du se en stor liste af ydelser, de tilbyder til private og erhvervsdrivende.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *