Call Me

Call Me er et dansk teleselskab, der blandt andet er kendt for deres Tal Ordentligt-kampagne. Den har efterhånden kørt i en del år, og har sikret dem mange kunder gennem deres good will-tilgang til, hvordan de markedsfører sig selv; Call Me-reklame, priser og tilbud er blandt de mest populære på markedet.

Teleselskabet har altid markedsført sig på deres lave priser og dét, at man skal tale ordentligt til sine medmennesker. Call Mes primære forretning består af salg af mobilabonnementer, salg af mobiltelefoner og mobilt bredbånd.

Call Me blev oprettet i 1997 som Debitel; et navn, selskabet havde købt retten til at anvende i Danmark. Oprindeligt var brandet tysk. I 2008 ændrede virksomheden navn til Call Me, og derefter blev selve markedsføringsstrategien ændret.

Der findes mange andre teleselskaber i Danmark, men Call Me har for alvor formået at etablere sig som et af de danske brands, der har den mest trofaste kundebase. Det skyldes ikke mindst deres slogan og kontinuerlige ‘Tal Ordentligt’-kampagne, der har vist sig at være en særdeles god investering.

Faktisk startede kampagnen hverken som en branding- eller marketingøvelse, men som en proces, der havde til formål at svare på nogle spørgsmål i virksomheden. Det ledte til erkendelsen, at det i enhver virksomhed er nødvendigt, at medarbejdere, ledere og alle derimellem respekterer hinanden og taler pænt til hinanden.

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *