Bostedet Vendelbo

Bostedet Vendelbo er som navnet antyder det et bosted der er beliggende i i det smukke nordjyske område omkring Vendelbo. Det er et botilbud til voksne med psykiske lidelser af den ene eller anden slags.

Der er en lang række engagerede medarbejdere tilknyttet, der kommer med forskellige kompetencer og uddannelser, hvilket også betyder, at de tilbyder behandlinger for mange forskellige lidelser, da de netop har kompetencerne til at kunne gøre dette.

Naturen spiller en aktiv del i behandlingerne der er på bostedet, da der er en klar filosofi om, at det er vigtigt at beboerne på stedet kommer ud og er aktive, og derfor spiller dette en vigtig rolle. Der arrangeres flere ture både i området og længere væk, hvor beboerne kan være aktive sammen, hvilket gavner behandlingen.

Bostedet Vendelbo består af to afdelinger. Der er Bostedet Vendelbo der har plads til 10 beboerne af gangen, og så er der det mindre Bostedet Vendelbo Vest, der er lidt mindre, og kan have 5 bebeboerne boende af gangen.

Det behandles som nævnt for en lang række forskellige lidelser, og der behandles blandt for PTSD og Borderliner, men også ting som stress, depressioner og lingende som mange tusinde lider af, i så hård en grad, at det ikke kan behandles med et par timers terapi.

Du kan læse mere om de typer af behandlinger de har her

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *