ASA-Tor

Ikke mange ved det, men i Langeskov på Fyn ligger et stykke dansk historie. Siden 1946 har man i en lagerbygning på Hans Tausensgade 26 kunne finde en af landets absolut førende producent af særlige objekter og emner.

Spåntagende bearbejdning af forskellige emner, som de kalder det, men som vi normale dødelige kender som bearbejdning af metalobjekter.

 

Maskinfabrikken arbejder primært med CNC fræsning og Big Science, men kan lave alt fra 20 kg til 20.000 kg og de kan levere elementerne i hele landet – Fyn, Sjælland og Jylland. Intet er umuligt med ASA-tor.

Med mange års erfaring og mange projekter i bogen er ASA-tor den rigtige samarbejdspartner, når det kommer ​til udvikling af projekter og produktmodning i forhold til forskningsverdenen og custom projekter.

Kæmpe dreje- og fræsemaskiner dominerer lagerhallen, og arbejdssomme og imødekommende medarbejdere hilser på, når du træder ind i det fynske produktionsrum.

Netværk og gode relationer er kendetegnende for de professionelle eksperter, hvilket også betyder, at du ved at samarbejde med ASA-tor også får adgang til et omfattende netværk af underleverandører og samarbejdspartnere.

 

Skal du i kontakt med de gode folk hos ASA-tor, så ring på 65 95 12 02 eller skriv på E-mail: info@asa-tor.dk –

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *