Alpogroup

Er du der i livet, hvor du skal til at skifte dit gulv, i den bolig du bor i. Hos Alpogroup vejledes, rådgives og ikke mindst sælges der massivt plankegulv og sildebensparket. Hos Alpogroup har man valgt at skære alle fordyrende mellemled fra, hvilket betyder for dig, at du får dit plankegulv til en fordelagtig pris. Der er altså på trods af billige priser, ikke skåret på kvaliteten, tværtimod.

Kontakter du Alpogroup, kan du være sikker på, at de altid har masser af kvadratmeter gulve på lager, så du hurtigt kan komme i gang med dit projekt, derhjemme.

Alpogroup forhandler tre forskellige typer sildebensparket, som hver for sig har sin egen charme og udtryk. Herudover finder du også flere forskellige slags plankegulve, som massiv egeplank, eller et flot og elegant lamelplank. På hjemmeside finder du alle de typer gulve som Alpogroup forhandler, og dertil er der en masse inspirerende billeder, for at illustrere gulves forskellige udtryk.

Leder du tilfældigvis også efter et plankebord, som kan stå på dit nylagte gulv, så kan du også kontakte virksomheden omkring dette.

Ring til Alpogroup på 4692 7570 allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud, på det gulv som du gerne vil lægge i dit hjem. Eller gå til deres hjemmeside lige her, og få inspiration til dit næste gulv.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *