Stjernqvist

Skærmbillede 2017-07-14 kl. 12.51.41

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Stjernqvist er en køreskole på Frederiksberg i hjertet af København, hvor du kan tage stort set alle former for kørekort, det i år kan fejre deres 70 års jubilæum, eftersom de blev stiftet tilbage i  1957. 

Det er en af landets førende køreskoler for både almindelig kørekort til bil og ikke mindst lastbilkørekort, hvor Stjernqvist er bredt anerkendt som en af landets bedste.

Det er da heller ikke så underligt, at Stjernqvist er et godt og eftertragtet sted at tage sit kørekort. Det er nemlig ikke kun de nye billister der bliver klækket her, det er også her at andre kørelærere bliver uddannet.

I mere end 50 år har Stjernqvist arbejdet med at uddanne kørelærere, har dermed erfaring på aller højeste plan. På grund af den gode undervisning har Stjernqvist en af landet højeste beståelsesprocenter, hvilket siger noget om, at de ved hvad der skal til, for at man kan blive en god kørelære.

Udover den almindelige kørelærerudannelse, så tilbydes der også diverse former for efteruddannelse, så kørerlærerne bliver hele tiden bliver holdt skarpe på de nyeste regler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *